De mooiste herinnering aan uw duikervaring

Duiken op zichzelf is natuurlijk een fantastische sport om tot rust te komen terwijl je een prachtige wereld om je heen ziet met al het leven onder water. Wanneer je jezelf hebt ondergedompeld in de onderwaterfotografie, is het natuurlijk geweldig om te ervaren hoe het is om je eigen beleving vast te leggen, zodat je hier op een later moment opnieuw van kan genieten, of om te delen met vrienden, kennissen en/of familie. Maar wat zijn nou de beste manieren om dit te doen? Scubacompany zet de beste mogelijkheden voor je op een rij:

Al generaties lang worden herinneringen vastgelegd in fotoboeken, waar je op een later moment nog eens doorheen kan bladeren. Het kost gelukkig tegenwoordig een stuk minder tijd om een fotoboek te maken. Nadat je je zelfgemaakte foto’s van de onderwatercamera hebt gedownload, kan je deze in een handomdraai omzetten in een prachtig fotoboek, helemaal ingericht naar je eigen smaak. Nooit meer moeilijk doen met fotolijm, maar gewoon van achter je computer. Ook leuk om op deze manier een verslag van je reis te maken en dat bijvoorbeeld cadeau te geven aan je familie. De software waarmee je zo’n fotoboek in elkaar zet vind je onder andere bij Blokker, Hema, Pixum, Kruidvat en Webprint. Mocht je nog geen verjaardagskalender hebben, maak deze dan zelf! Kies de 12 mooiste foto’s en maak er een verjaardagskalender van.

Een andere leuke mogelijkheid, vooral als je ook wat filmpjes hebt gemaakt is om de set afbeeldingen en video op een digitaal fotolijstje te laden en deze als schilderij in huis op te hangen. Omdat de foto om de zoveel seconden ververst kijk je altijd naar een nieuw schilderij en lijkt het net of er een rustgevend aquarium an de muur hangt.

Keuze genoeg, wat doe jij allemaal met je foto’s?

Reacties zijn gesloten.