Een fijn hotel aan het strand

Aan het witte zandstrand van Playa del Carmen vindt u het luxueuze Riu Palace Mexico. Dit uiterst gerieflijke vijfsterren hotel biedt u het beste van het beste tijdens uw verkenning van de Mexicaanse kust. Vanuit dit sublieme hotel loopt u direct het strand op of springt u in één van de zwembaden van het hotel.
Uw verblijf in dit luxueuze hotel is een combinatie tussen het gevoel van verblijven in de binnenlanden van Mexico en de pracht en praal die hoort bij de status van een vijfsterren hotel. Het gehele hotel heeft het gevoel van een Mexicaans landgoed, wijd opgezet vol van prachtige natuur.
Vanuit het hotel bent u direct in het prachtige witte zandstrand dat de verbinding met het helderblauwe oceaanwater vormt. Net voor de kust van dit sublieme hotel vindt u één van de meest spectaculaire koraalriffen die u ooit gezien heeft.
Bij uw verblijf in dit vijfsterren hotel kunt u genieten van vele vormen van luxe. Of u nu behoefte heeft aan een dagje ontspanning in de spa, aan uw conditie wilt werken in de fitnessruimte, tot u zelf wilt komen in de kapel van het hotel of aan uw kleur wilt werken op het zonneterras het kan allemaal.
Voor een uitgebreide keuze aan diner mogelijkheden hoeft u uw hotelkamer niet uit. In dit hotel kunt u kiezen uit vele verschillende restaurants. Zo kunt u japans eten, genieten van een steak op het strand of genieten van de spectaculaire gerechten in het fusion restaurant.

Het 434 kamers tellende Riu Palace Mexico hotel biedt u een compleet verzorgde vakantie aan de Mexicaanse kust. U verblijft in een riant ingerichte hotelkamer, voorzien van alle vormen van luxe. Vrienden en familie op de hoogte houden en het laten zien van uw prachtige vakantiefoto’s kan via de, in het gehele hotel aanwezige, internetverbinding. Zo kunt u uw collega’s en vrienden uw prachtige foto’s tonen met één druk op de knop. Uw laptop kunt u daarna weer veilig opbergen in uw kluisje.
Iedere hotelkamer heeft de beschikking over een eigen balkon óf terras, zo kunt u aan het einde van een prachtige dag genieten van uw gezelschap terwijl u uitkijkt over de omgeving.

Reacties zijn gesloten.